Zorgprofessionals zetten zich met hart en ziel in voor het welzijn van de patiënt. Echter, doordat de zorg voortdurend in ontwikkeling is, is dit werkveld complexer geworden. De mondige patiënt van nu neemt medische adviezen niet zomaar aan. Het is lastiger om de bedrijfskosten inzichtelijk of beheersbaar te maken, laat staan te beperken. De concurrentie is gegroeid, waardoor positionering belangrijker is geworden dan ooit tevoren. Ook het tempo waarmee nieuwe medicijnen, informatie en innovaties worden toegepast, maakt het voor (kleine) zorgondernemers, maatschappen, praktijken en zorginstellingen moeilijk succes vol te zijn en te blijven.

 

Aan-Bod neemt daarom graag uw zorgen om deze veranderingen uit handen. Aan-Bod adviesbureau heeft aantoonbare kennis en ervaring binnen de kleinschalige zorg. In een marktonderzoek kan Aan-Bod vaststellen waar voor uw organisatie de kansen liggen, of de bereidgingen. Door begeleiding te bieden bij de operationele processen, marketing- en sales activiteiten, kan een zorginstelling qua omvang groeien en de winst te maximaliseren. Om ervoor te zorgen dat u zich kunt blijven richten op de zorg van de patiënt, biedt Aan-Bod een totaalconcept, gericht op advies, project-, kwaliteits-, verander- en interim-management, onderzoek en benchmarking. Aan-Bod kan daarom altijd invulling geven aan een specifieke (ont)zorgvraag die u heeft. Zo kunt u als zorgprofessional zich blijven focussen op de wijze van zorg die u het liefste doet.

Wilt u inhoudelijk meer weten over wat Aan-Bod voor uw maatschap, praktijk of zorginstelling kan betekenen? Neem dan contact op 06-46385914.

Aan-Bod – ontzorgt de zorg.

 

Close Menu